#TwitterQuizGP 13 maart

In het verleden hebben we al vaker de #TwitterQuizGP gespeeld, vind jij het leuk om eens mee te doen? Hier lees je hoe je aan kunt melden en wat de prijs is deze ronde!

Wij kiezen voor de #TwitterQuizGP een pijs uit, voor vrijdagmiddag 13 maart is dit een muursticker uit de collectie van Studio Ditte! Je mag je favoriet zelf uitkiezen, ga je voor de robot of toch voor een vogelhuisje?

muurstickers_vogelhuisje_krantenpapier muurstickers_vogelhuisje_groene-bloemen muursticker_robot_metrokaart muursticker_robot_helikopter muursticker_robot_donderwolk muurstickers_vogelhuisje_roze-bloemen

Op Twitter meld je je aan door middel van Pay With a Tweet, jij post de tweet: “Ik doe mee met de #TwitterQuizGP van vrijdagmiddag 13 maart en maak kans op een muursticker van Studio Ditte!” en wij zetten je op de lijst van deelnemers.

Wij beginnen rond 14:00 uur met de eerste vraag. Beantwoord je deze als eerste goed (gebruik hierbij de #TwitterQuizGP in je antwoord) dan heb je een punt. Zo spelen we 5 vragen, is er na de laatste vraag een gelijkspel? Dan spelen we 1 extra vraag, deze is enkel voor degene die gelijk staan qua punten. De winnaar van alle vragen mag een muursticker uit de collectie van Studio Ditte uitkiezen.

Extra leuk is dat we een bonusvraag spelen voor alle deelnemers van de #TwitterQuizGP. De bonusvraag is deze keer “Op welk artikel wil jij 15% korting?”. Beantwoord jij deze binnen 2 minuten na het stellen van de vraag, dan krijg je direct je persoonlijke kortingscode. Weet jij al op welk artikel je graag 15% korting wilt? Deze kortingscode is de hele dag geldig.

Succes met de #TwitterQuizGP!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s